Coaching

Coaching

Wat zijn jouw onbewuste drijfveren? Welke patronen en belemmeringen zijn aan de oppervlakte niet zichtbaar maar verklaren wel waarom je doet zoals je doet. Juist het onbewuste zien we veel terug in het gedrag. Hier oog voor hebben zorgt voor betere resultaten. Zowel tijdens het werk als privé.
Als HBM (Human Being Management) geaccrediteerd coach, coach ik volgens het principe van de Circle of Change.
1. Zelfreflectie
2. Bewustwording
3. Beslisruimte vergroten
4. Verantwoordelijkheid nemen
Inzichten in onder andere onbewuste drijfveren krijg je door de ACT®-meting.

Wat is de ACT-meting?

De ACT-meting is een online meetinstrument. Met de ACT-meting krijg je binnen twaalf tot vijftien minuten inzicht in je bewuste en onbewuste gedrag. ACT is hiermee een analyse van iemands persoonlijkheid. De afkorting ACT staat voor Analytical Competence Tool.
Hoe ziet de opbouw van de ACT-meting eruit?
De ACT-meting bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel kies je beelden. Deze worden gekozen op basis van gevoel of beleving. De beelden zijn uitgebreid getest. De beleving van de beelden is voor iedereen anders. Dit komt door je persoonlijke associaties. Door het gebruik van beelden gaat de meting voorbij aan wat jij op cognitief niveau over jezelf denkt.

In het tweede gedeelte kies je competenties. Vervolgens wordt online automatisch vergeleken in welke mate deze competenties in lijn zijn met de eerder gekozen beelden.

Deze vernieuwende werkwijze is persoonlijk en levert altijd maatwerk op.
Voorafgaand aan je coaching doe je de Act meting.

hardy-wold-act-meeting-handen-in-elkaar

Hoe ziet het traject er verder uit:

01

Act meting on-line

Hieruit krijg je een persoonlijk rapport dat je in alle rust kunt doorlezen.

02

Terugkoppeling

Deze sessie duurt maximaal 2 uur. Hierin wordt het rapport besproken en krijg je een eerste inzicht in jouw persoonlijke drijfveren en gedrag.

03

2de Afspraak

Als je dat wenst kunnen we een 2e afspraak plannen om vragen te beantwoorden die zijn ontstaan naar aanleiding van het rapport.

04

Coaching traject

Als je behoefte hebt om je op een specifiek onderdeel of onderdelen verder te willen ontwikkelen plannen we een coaching traject in.

Het traject spreken we van tevoren duidelijk met elkaar door. We bespreken onder andere de ontwikkelvraag, de duur van het traject en het aantal verwachte sessies. Dat kan gedurende het traject uiteraard nog aangepast worden.

E-mail verzonden