consultancy

Consultancy

U bent druk met de hectische waan van dag. Hierdoor kunt u te weinig aandacht besteden aan de verdere uitwerking van de strategie, het implementeren van nieuwe projecten of het verder ontwikkelen van de business.
Ik ontzorg bedrijven door dit gedeelte over te nemen of te faciliteren.

Nieuwe Projecten

Van het faciliteren van een strategie sessie tot de complete uitwerking daarvan. Gesteund door een jarenlange ervaring kan ik het van u overnemen. Hierbij houden we het simpel. De meeste kennis van de markt bevindt zich binnen het bedrijf zelf. Door het volgen van een aantal stappen komen we tot heldere strategische opties waaruit door het management gekozen kan worden. Dit brengt uw bedrijf naar de volgende groeifase.

hardywold-teamwork-consultancy

Strategie

Een nieuw project kan uw bedrijf vaak zwaar belasten. Een paar extra handen kunnen dan het verschil maken. Iemand die de kar trekt en de mensen samenbrengt om het succesvol te implementeren. Hierin kan ik helpen.

hardy-wold-happy-face-consultancy

Business Development

In veel gevallen wordt er gefocust op bestaande business zonder verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Ik breng deze in kaart en kan helpen bij de implementatie zodat u zonder kannibalisatie verder kunt groeien. Wat mij drijft is om samen vernieuwend te zijn en resultaat te halen.

hardy-wold-focus-business-development
E-mail verzonden